ПЛАН ВАКЦИНАЦИЈЕ НА СЕЛУ: Власотинчани наставили масовну имунизацију

И.М.

05. 05. 2021. у 12:35

У СЕЛИМА власотиначке општине настављена је масовна имунизација Синофарм вакцином.

ПЛАН ВАКЦИНАЦИЈЕ НА СЕЛУ: Власотинчани наставили масовну имунизацију

Архива

У амбуланти у Кукавици у среду су вакцинисани су заинтересовани мештани овог села, Орашја и Ладовице док се у просторијама ФК „Младост“ обављала вакцинација житеља Батуловца.

У амбуланти у Стајковцу ревакцинисане су особе из тог села, Гложана и Прилепца.

У четвртак ће бити вакцинисани мештани Конопнице и Скрапежа на пункту у конопничком Дому културе, док ће истог дана, у својој амбуланти, моћи да се вакцинишу становници Доње Лопушње.

За све који живе у Горњем и Доњем Присјану вакцинација је омогућена у петак, у амбуланти у Горњем Присјану, док ће се истог дана, као и у суботу и недељу, вакцинисати мештани Горње и Доње Ломнице, Шишаве, Црне Баре, Средора, Липовице и Гуњетине. За мештане ових села биће обезбеђен и превоз до амбуланте у Доњој Ломници.

У суботу је планирана имунизација у Дому културе у Бољару, а вакцинација и ревакцинација ће се свакодневно обављати и у власотиначком Дому здравља и то Синофарм, Фајзер и Спутњиковом вакцином. У Дому здравља имунизација ће се спроводити од осам до 19 часова, а на вакциналним пунктовима у селима од седам односно осам до 14 сати.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)