ВК „ЈЕЗЕРО“ СПРЕМНО ДОЧЕКУЈЕ ЛЕТЊУ СЕЗОНУ: У току реконструкција пливалишта и трибина на Главном језеру у Белој Цркви

Ј. Ј. БАЉАК

28. 04. 2021. у 19:15

НОВА управа Ватерполо клуба „Језеро“ из Беле Цркве, која је иманована у новембру, одмах је прионула на посао и започела рад са младим селекцијама, а ових дана коначно су кренули и да реновирају своје просторије на Главном језеру.

ВК „ЈЕЗЕРО“ СПРЕМНО ДОЧЕКУЈЕ ЛЕТЊУ СЕЗОНУ: У току реконструкција пливалишта и трибина на Главном језеру у Белој Цркви

Фото: ВК Језеро

Уз финансијску подршку локалне самоуправе и неколико спонзора, тренутно се уређује постојећа инфраструктура пливалишта и трибина на језеру, која годинама није адекватно одржавана.

- Желимо да спремно дочекамо нову летњу сезону и да нашим полазницима створимо што боље услове за бављење овим спортом. Такође, у плану је и да у августу поново организујемо „Кеел куп“, с обзиром на то да је тај турнир из 2019. године био прави празник ватерпола, који је одушевио и Белоцркване и бројне туристе – каже Невен Селаковић, нови директор клуба.

Он истиче и да је њихов приоритет рад са децом, због чега су и покренули акцију „Бави се спортом“, коју су подржали и бројни прослављени спортисти из те варошице на југу Баната. Акција ће бити промовисана и по школама, јер кажу да је бављење спортом најбољи начин да се деца склоне са улица и од лоших навика.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)