САНАЦИЈА ЧВОРИШТА ВРЕДНА 36,3 МИЛИОНА ДИНАРА: Покрајина суфинансира велику инвестицију у селу Велика Греда, код Пландишта

Ј. Ј. Баљак

27. 04. 2021. у 11:45

НАКОН завршетка санације чворишта на водоводној мрежи у Пландишту и Хајдучици, овај посао ће бити обављен и у селу Велика Греда.

САНАЦИЈА ЧВОРИШТА ВРЕДНА 36,3 МИЛИОНА ДИНАРА: Покрајина суфинансира велику инвестицију у селу Велика Греда, код Пландишта

Фото: Ј. Ј. Баљак

Пројекат вредан 36,3 милиона динара реализоваће се уз финансијску подршку Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство, које је обезбедило 80 одсто потребних средстава.

-Због великих проблема са водоснабдевањем, старом и дотрајалом водоводном мрежом, још пре пар година смо приступили реализацији пројекта санације чворних веза и на тај начин створили услове за фазно уређење водоводне инсталације. Имајући у виду да је реч о великој инвестицији, то без подршке покрајине не бисмо могли сами да урадимо – каже председник општине Пландиште Јован Репац.

Каже и да су свесни проблема који постоје са водоводном мрежом, те да константно раде на унапређењу водоснабдевања и решавању дугогодишњих проблема са дистрибуцијом воде.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)