НАБОЉИ СТАНАРИ СТУДЕНТСКИХ ДОМОВА: Награђени боравком на Златибору седам дана

Б.Б.

13. 04. 2021. у 15:58

ДАН студената био је повод да установа Студентски центар "Београд" изабере најбољег академца у сваком од студентских домова. Директор СЦ "Београд" Горан Минић, уручио је "станарима" победницима поклоне и ваучере за седмоденвни боравак на Златибору за две особе на бази пуног панисона.

НАБОЉИ СТАНАРИ СТУДЕНТСКИХ ДОМОВА: Награђени боравком на Златибору седам дана

Горан Минић са најбољим станарима

На конкурс се пријавило се 80 студената, а критерујуми за избор су били просек оцена и година студија.

Један од награђених академаца је Немања Величковић из места Кленике код Бујановца, студент прве године докторских студија на Православно богословском факултету. Био је и студент генерације са просечном оценом 10.

- Већ четири године живим у дому "Карабурма" и презадовољан сам, како смештајем, тако и исхраном и друштвом - каже Немања. - Сваком студенту, који долази из унутрашњости, бих препоручио да станује у дому. Упознавање студената са других факултета, размена мишљења о разним питањима је једно непроцењиво искуство. Најмање се дружим са колегама са мог факултета.

Поред њега, награђени су из Студентског града - Теодора Скуратовић, Милена Балтић, Јелена Пантовић и Маја Живановић. Најбоља у дому "Краљ Александар Први", познатији као "Лола", је Драгана Ракић, дому "Слободан Пенезић" - Мерјем Селмановић, "Рифат Бурџевић" - Небојша Ђорђевић, "Патрис Лумумба" - Алекса Зубелић, "Вера Благојевић" - Ивана Луковић, "Кошутњак" - Кристина Николић, "Жарко Мариновић" - Анђела Јаковљевић, "4.април" - Јелена Недељковић и "Мика Митровић" - Исидора Албијанић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОВЕ ГОДИНЕ ВИШЕ БЕБА НЕГО ПРОШЛЕ: У Врању на свет дошле 504 бебе