РАДОВИ НА ДЕОНИЦИ КЛАДОВО - ДОЊИ МИЛАНОВАЦ: Рехабилитација пута готова до децембра

С. М. Ј.

09. 04. 2021. у 16:12

РЕХАБИЛИТАЦИЈА дела државног пута четвртог реда број 35 од Кладова до Доњег Милановца требало би да буде завршена до почетка децембра. Ова деоница дуга је 64,5 километара и повезује Борски са Браничевски округом.

РАДОВИ НА ДЕОНИЦИ КЛАДОВО - ДОЊИ МИЛАНОВАЦ: Рехабилитација пута готова до децембра

ФОТО: С. М. Ј.

- Реч је о деоници која општине Кладово и Мајданпек преко Доњег Милановца државним путем првог Б реда 34 повезује са општинама Голубац и Велико Градиште и градом Пожаревцем у Браничевском округу. Обнова тог пута има огроман значај за мештане општине Кладово, али и за цео Борски округ - каже Саша Николић председник општине Кладово.

Рехабилитација ове саобраћајнице уговорена је недавно у Рудној Глави, на састанку председника Србије Александра Вучића са председницима локалних самоуправа и начелником Борског округа.

- Држава је у рехабилитацију дела државног пута Кладово – Брза Паланка инвестирала 1,37 милијарди динара, док је за изградњу моста код Милутиновца уложено додатних 115,2 милиона динара. Пут Кладово – Доњи Милановац веома је важан за живот свих људи у овом крају, у економском смислу, али и за бројне туристе који преко граничног прелаза Ђердап улазе у нашу земљу и у Румунију - нагласио је Николић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)