ТУЧА РАДНИКА ЗБОГ "ВАЈБЕРА" И ЦРВЕНОГ КРСТА: Ситуација у чачанској организацији доведена до усијања које превазилази вербалне сукобе

В. ИЛИЋ

03. 04. 2021. у 08:25

БУРА у чачанском Црвеном крсту, после тужбе радника за мобинг против секретарке ове хуманитарне организације Биљане Давидовић, првог дана априла је кулминирала тучом између двојице запослених - Игора Логвинова и Петра Јанковића, иначе одборника у Скупштини града.

ТУЧА РАДНИКА ЗБОГ ВАЈБЕРА И ЦРВЕНОГ КРСТА: Ситуација у чачанској организацији доведена до усијања које превазилази вербалне сукобе

Фото В. Илић

Сукоб је претио да прерасте у право крвопролиће, а полиција је сачинила службену белешку, саслушала обојицу и утврђује околности немилог догађаја, па се још не зна да ли ће, и против кога, бити поднета кривична пријава.

- Све је почело вређањем на вајбер-групи, које се делом тицало и стања у Црвеном крсту. Одговорио сам са неколико порука, а онда отишао у просторије месне заједнице "Парк", чији сам председник - казао нам је Јанковић. - Око 22 часа, у канцеларију је ушао Логвинов са својом супругом и одмах насрнуо на мене. Задао ми је неколико удараца песницом или отвореном шаком, па сам позвао брата и оца да ми помогну, а он је звао полицију... На крају су ми у Ургентном центру снимили главу и констатовали бројне маснице и подливи у пределу главе, срећом без прелома.

С друге стране, Логвинов - који је у колективу Црвеног крста окарактерисан као радник који "држи леђа" секретарки Давидовић, демантује да је ударио Јанковића.

- Када сам ушао у канцеларију, он је био пијан и потегао је флашу на мене. Имао је више од два промила алкохола, а онда пао преко неких столица и тако се повредио. Све време је ту била моја супруга, која све ово може да потврди - рекао нам је Логвинов. - Ја сам позвао полицију која је једва спречила Јанковићевог оца и брата да ме нападну.

Подсетимо, пре око годину дана се у просторијама Црвеног крста већ догодио сличан инцидент, између Логвинова и Игора Трифуновића, председника Скупштине града. Полиција је обавештена и о овом сукобу...

УПРАВА

СЕДНИЦА Управног одбора Црвеног крста, која је сазвана због тужбе радника за злостављање на раду и њиховог захтева за 1,75 милиона одштете од секретарке Давидовић - на име душевног бола - заказана је за 6. април.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)