ГРАДОНАЧЕЛНИК ВУЧЕВИЋ: У срце Новог Сада уложићемо скоро 380 милиона динара како бисмо дотерали ту локацију (ФОТО)

Novosti online

01. 04. 2021. у 10:28

РАНО јутрос сам посетио раднике који вредно уређују јавне површине у старом градском језгру нашег лепог Новог Сада - рекао је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

ГРАДОНАЧЕЛНИК ВУЧЕВИЋ: У срце Новог Сада уложићемо скоро 380 милиона динара како бисмо дотерали ту локацију (ФОТО)

Фото: Инстаграм

- Овај део града је културно заштићен и самим тим је срце места у којем живимо. Уложићемо скоро 380 милиона динара у дотеривање те локације, а инвестицијом ћемо добити на атрактивности најужег центра, који ће привући још више туриста и који ће служити на понос мојим Новосађанима! - поручио је он.

Градско језгро добија ново рухо


- Прошло је месец дана како смо почели са уређењем центра града и све иде по предвиђеној динамици, чак и нешто брже. Задовољан сам како радови теку. Молим све Новосађане, а поготово људе који живе овде или који имају своје пословне просторе, локале, за мало стрпљења, јер када радови буду окончани, имаћемо прелеп центар града. 

Он ће по први пут бити реконструисан у оквиру јединственог архитектонског решења, и то од Успенске цркве до Градске куће.

Наш лепи Нови Сад ће заблистати у новом сјају, са још више зелених површина, новим дрвећем, лепом фонтаницом, а оно што је мени најинтересантније јесу подаци на меморијалној траци који су замишљени као „проток времена” Новог Сада, која ће се кретати обрисима мале Јеврејске улице која је срушена када се градило Српско народно позориште.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)