БЕЗ СЛАВЉА ЗА ДАН ОПШТИНЕ: У Прњавору 9 новозаражених

Н.Ђурић

22. 03. 2021. у 13:41

Општински штаб за ванредне ситуације у Прњавору констатовао је на данашњој (понедељак) телефонској седници да је дошло до повећања броја заражених од короне вируса и препоручио општинским властима да овогодишњи Дан општине протекне без слављеничких активности.

БЕЗ СЛАВЉА ЗА ДАН ОПШТИНЕ: У Прњавору 9 новозаражених

Фото: Н. Ђурић

Прецизирано је да је протекла 24 часа на подручју општине регистровано девет лица заражених вирусом корона, док се под здравственим надзором налази 99 особа.

-Општински штаб за ванредне ситуације дао је препоруку, да се откажу активности у поводу обиљежавања 24. марта–Дана општине Прњавор-саопштено је из Општинског штаба.

Иначе, од почетка пандемије, на подручју општине Прњавор регистровано је 1030 особа заражених вирусом корона, док је 78 особа преминуло.

У данашњем саопштењу прњаворски штаб упозорава да је Републички штаб за ванредне ситуације јуче (недеља) донео закључак да се на седам дана забрани рад угоститељским објектима за исхрану и пиће укључујући објекте који послују самостално или у оквиру других објеката у којима се обавља привредна дјелатност, обављање услужних и занатских делатности чије обављање захтева непосредан контакт са корисницима (фризерски и други третмани за уљепшавање и његу), рад базенима, велнес и спа центрима, приређивачима игра на срећу, трговачким центрима, те активности унутар установа културе које подразумијевју истовремено присуство више лица у истом простору.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)