САВЕТОВАЊЕ О БИОТЕХНОЛОГИЈИ: У организацији агрономског факултета у Чачку

В. И.

08. 03. 2021. у 14:22

МЕЂУНАРОДНО научно саветовање о биотехнологији, 26. по реду биће одржано и ове године у организацији Агрономског факултета у Чачку, и то у посебним здравственим околностима. Саветовањe је заказано за 12. и 13. март.

САВЕТОВАЊЕ О БИОТЕХНОЛОГИЈИ: У организацији агрономског факултета у Чачку

Фото В. Илић

- У жељи читавог колектива да се традиција дуга 26 година не прекида, одлучили смо се да организујемо Саветовање и одржимо га у онлајн формату. Сигурни смо да ће осмишљени модел Саветовања омогућити да сви заинтересовани и ове године узму учешће и допринесу континуитету традиције одржавања овог научног скупа. Томе ће, уверени смо допринети и бројни наши стручњаци и драге колеге из иностранства, који ће нам се прикључити онлајн.

Унапређење вредновања научноистраживачког рада за индикатор има цитираност истраживача, па смо одлучили да свим радовима прихваћеним за објављивање у Зборнику радова XXVI Саветовања о биотехнологији доделимо ДОИ бројеве – саопштили су са овог факултета.

Саветовање о биотехнологији организује се под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)