ДОПУНЕ НА КАРТИЦИ ЗА ПРЕВОЗ: Почиње израда легитимација ГСП "Нови Сад" за студенте, ђаке и млађе пензионере

Љ. П.

06. 03. 2021. у 09:22

У СКЛАДУ са фазним преласком на електронски начин плаћања превоза у аутобусима ЈГСП "Нови Сад", од данас почиње пријем захтева за израду НСМАРТ месечних грађанских картица, за ђаке и студенте, као и за пензионере млађе од 65 година.

ДОПУНЕ НА КАРТИЦИ ЗА ПРЕВОЗ: Почиње израда легитимација ГСП Нови Сад за студенте, ђаке и млађе пензионере

Архива

Захтеви за израду картица могу се преузети на сајту www.gspns.rs, или и на продајним местима овог предузећа. Захтеви се примају на киосцима на платоу испред Железничке станице, у Шафариковој улици, код Футошке пијаце, преко пута Лиманске пијаце и на Новом насељу. За израду картице ученицима и студентима је потребан захтев оверен у школи, односно факултету, пасош, индекс или лична карта на увид и фотографија величине 3 x 2,5 сантиметра. Грађани треба да попуне захтев за издавање картице и да приложе фотографију величине 3 x 2,5 сантиметра.

Пензионери млађи од 65 година, поред попуњеног захтева и фотографије, треба да дају на увид решење о пензији или чек од пензије. Израда картице кошта 375 динара.

Од 25. марта сви корисници месечних грађанских, ђачких и студентских, као и пензионери млађи од 65 година, моћи ће на продајним местима градског превозника да купују месечне допуне искључиво картицама. Старе месечне карте за поменуте категорије престају да важе 31. марта.

Корисници радничких претплатних карата за сада ће маркице да купују по старом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)