КОНГРЕС СТУДЕНАТА ТЕХНИКЕ: На "дневном реду" коришћење извора енергије

Б.Б.

05. 03. 2021. у 14:24

БУДУЋИ инжињери техничких наука, окупиће се од 12. до 16. марта на Златибору на традиционалном конгресу, који организује Савез студената Машинског факултета Универзитета у Београду. у Конгресном центру Ратко Митровић на Златибору. Због актеулне епидемилошке ситуације, број учесника у Конгресном центру "Ратко Митровић", а већина заинтересованих ће догађај моћи да прати онлајн.

КОНГРЕС СТУДЕНАТА ТЕХНИКЕ: На дневном реду коришћење извора енергије

Студенти ЕТФ

На "дневном реду" ће бити проучавање и коришћење различитих извора енергије, као и информациони и геолошки потенцијал. Кроз низ предавања и радионица, учеснике ће са овим темама упознати професори Машинског, Рударско-Геолошког, Технолошко - металуршког, Електротехничког и Саобраћајног факултета, предавачи са универзитета у Србији, као и представници ресорних министарстава и водећих компанија.

Конгрес студената технике је основан на иницијативу студената техничких факултета који су увидели потребу за стицањем нових знања и усавршавањем у техничко-технолошкој области. На првом скупу, 2014. године су постављени темељи и покренут је процес усавршавања младих и амбициозних студената, чија ће знања у будућности бити од великог значаја за развој и унапређење привреде  Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)