КОРОНА У ПОМОРАВСКОМ ОКРУГУ: Расте број новоинфицираних, 47 позитивних у Параћину, у Ћуприји 34

З.Рашић

21. 02. 2021. у 17:48

РАСТЕ број прегледа и новозаражених ковидом 19 у општинама Поморавског округа, а према најсвежијем пресеку, у протекла 24 сата у Параћину је откривено 47 нових случајева, а у Ћуприји 34.

КОРОНА У ПОМОРАВСКОМ ОКРУГУ: Расте број новоинфицираних, 47 позитивних у Параћину, у Ћуприји 34

Фото: З. Р.

Према подацима Завода за јавно здравље “Поморавље” од дана пре тога, у Јагодини се на болничком лечењу налазило 88 пацијената, урађено је укупно 150 тестова, 134 антигенска и 16 ПЦР, а позитивно је било 38 особа, колико је нових инфекција коронавирусом потврђено тог дана и у параћинској општини.

На болничком лечењу на ковид-одељењу у граду на Црници блило је 26 особа са тешком и тежом клиничком сликом, оболелих који су изгубили битку са ковидом тог дана није било.

У ћупријској болници 19. фебруара такође није било преминулих од последица ковида 19, али расте број хоспитализованих, тако да је пре два дана било 65 пацијената на ковид-одељењима, од њих - двоје на респиратору. Од 45 тестираних особа 26 је било позитивно на коронавирус.

У преостале три општине Поморавског округа било је мање тестирања и мањи број позитивних, па је тако у Свилајнцу евидентирано шест нових случајева инфекције, у Деспотовцу седам и у Рековцу шест.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)