ИНТЕРЕСАНТАН ПРИЗОР ИЗ НЕГОТИНА: Грађани цвећем „улепшали“ ударне рупе

С.М.Ј.

21. 02. 2021. у 13:52

НА углу улица Војводе Мишића и Љубе Нешића у Неготину, у непосредној близини Музеја Крајине, у ударне рупе „засађено“ је цвеће.

ИНТЕРЕСАНТАН ПРИЗОР ИЗ НЕГОТИНА: Грађани цвећем „улепшали“ ударне рупе

Фото: С.М.Ј.

Три најдубље неко је напунио земљу, а у њу „засадио“ цвеће. Станари кажу да рупе у овом делу града у чијој су непосредној близини важни културно-историјски споменици, као што су Мокрањчева кућа, Хајдук Вељкова црква, па и Музеј Крајине, рупе стоје већ дуго, па сматрају да је ова акција њиховог „улепшавања“ апел надлежнима да нешто подхитно предузму.

Проблем са ударним рупама на путевима у општини Неготин присутан је годинама. Грађани у шали истичу да путеви имају свих „50 нијанси сиве“ алудирајући на познати бестселер.

Фото: С.М.Ј.

Општина Неготин је, иначе, у 2020. за услугу местимичног поправљања коловоза општинских и локалних путева у шта спада крпљење ударних рупа, пресвлачење појединих делова коловоза и одржавање трупа пута и путних објеката, издвојила из буџета 14.997.696 динара.

Цвеће које вири из ударних рупа на углу улица Војводе Мишића и Љубе Нешића у Неготину опомиње да су потребна већа улагања. Ова „акција“ наишла је на интересовање и пролазника и возача и постала права вирална атракција.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (2)

dragan

21.02.2021. 16:11

Za puteve u timockoj krajnjini i bog digao ruke,samo obecanje bice,bice,ali kad.Timocka krajina radi a Beograd se gradi,Nema ni jedne fabrike sve je propalo je svi otisli u inostranstvo,nemacka ,austrija ,sfajcarska itd.Nece niko da otvata fabrike kad nema dobrih putev..Vozi auto do firme 50.km na sat,ili da dodje AMSS sa rezervnom gumom po njega,da je samo guma bilo bi dobro,Zajecar -Negotin ima 15000.rupa.Bojim se te deonice kad dolazim na godisnji odmor.

nenad

21.02.2021. 18:16

Mnogo sam gradova obišao, ali su putevi koji povezuju Negotin sa ostatkom sveta, a i u gradu uopšte, ubedljivo najgori. U svakom gradu postoje delovi koji se loše održavaju,ali u Negotinu su to i centralne ulice pa i magistralni put koji prolazi kroz grad