ШЕФ КОЈИ НИКАД НИЈЕ НАМРГОЂЕН: Суботичанка Гордана Цвејић званично "омиљени колега" у Министарству унутрашњих послова

Ј. ЛЕМАЈИЋ

08. 02. 2021. у 13:03

ЗА Гордану Цвејић, шефа Одсека за експлоатацију и презентацију у Одељењу криминалистичке полиције ПУ у Суботици, колеге кажу да је изузетан сарадник, пријатељ, предана послу, као и да је комуникативна, тачна, прецизна, срдачна и предусетљива. На њу се у сваком тренутку могу ослонити.

ШЕФ КОЈИ НИКАД НИЈЕ НАМРГОЂЕН: Суботичанка Гордана Цвејић званично омиљени колега у Министарству унутрашњих послова

Фото Приватна архива

Зато Суботичани нису имали дилему кога да предложе за признање "омиљени колега", коју традиционално додељује Министарство унутрашњих послова. Њен труд и залагање на послу и однос пун поштовања и професионалности према људима са којима ради препознале су и колеге из целе Србије, те је признање "омиљени колега" припало Суботичанки.

- Увек је позитивна и насмејана, никада је нећете видети љуту или нервозну. Просто плени духом и позитивном енергијом, не одговара стереотипу намргођеног шефа - кажу колеге из Полицијске управе у Суботици.

- Сећам се када је почела да ради и када сам први пут прочитала оно што је она написала, рекла сам да уме да искористи све што је научила и да то знање зна да подели са другима. После је годину дана радила сама, била је дежурна током целог дана, звали су је шта год је требало и никада се није пожалила, нити је посао пребацила на друге, већ га је урадила без поговора.

ТИМСКИ ПОСАО

- КЉУЧ успеха је у разумевању и поштовању - каже Гордана. Рад у полицији је пре свега тимски рад. Излазимо у сусрет једни другима. Сви ми имамо своје проблеме, али у колективу проводимо више времена него са својом породицом и било би ми грозно да се не слажемо. Посао зна да буде стресан и не треба га додатно отежавати, зато се о свему договарамо, једни друге саветујемо, ускачемо када треба. Супруг ми је велика помоћ и ослонац, он такође ради у полицији и имам његову огромну помоћ.

Фото Приватна архива

Као и сви скромни људи који воле свој посао, и Гордана Цвејић такав однос и понашање према колегама и раду сматра нормалним, те зато није ни слутила да ће добити ово признање.

- Награда ме је, искрено, баш изненадила. Најпре и када сам номинована у оквиру наше полицијске управе, а потом и када сам ушла у ужи избор међу десет колега из целе Србије.

Сви гласају а ми смо мала управа и не можемо да се меримо са Новим Садом, Београдом или Нишом, те зато нисам очекивала ово признање - искрено ће Гордана.

- Захваљујем се свима који су ме предложили и изгласали, ово је заиста велика част. Признање је потврда да радим у колективу који се јако добро слаже, разуме и подржаваи тако постижемо добре резултате. Такође, има и моралну обавезу да и у будућем раду наставим да градим и одржавам добру комуникацију како у свом Одсеку, тако и са другим колегама са којима свакодневно сарађујем.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ФИЛМ ИЗ РАНИЛУГА О МОРАВИ У СРЦУ: Успех ученика  Економско-трговинске школе из Гњилана