ОБНОВЉЕН ВОЗНИ ПАРК: Ново санитетско возило за општу болницу "Студеница" у Краљеву (ФОТО)

Г.Ћ.

02. 02. 2021. у 13:13

КАО што је прошлог месеца и најављено, возни парк Опште болнице „Студеница“ у Краљеву од почетка ове седмице располаже са потпуно новим, савременим санитетским возилом марке „фијат“.

ОБНОВЉЕН ВОЗНИ ПАРК: Ново санитетско возило за општу болницу Студеница у Краљеву (ФОТО)

Фото: Г.Шљивић

Овај санитет набављен је захваљујући Министарству здравља и у сарадњи са Клиничким центром Србје и прво је санитетско возило које је за минуле четири године стигло у краљевачку болницу.

- Много смо километара прешли претходних месеци, тако да су готово сва наша возила готово на издисају. Зато нам је много важно што смо добили овај санитет. Очекујем да у наредних месец дана од Министарства здравља добијемо још једно савремено и потпуно опремљено возило. Тиме ћемо комплетирати наш санитетски превоз и што се тога тиче бити мирни неколико година – каже др Зоран Мрвић, директор Опште болнице „Студеница“.

Он је овом приликом истакао да је Министарство здравља током прошле године у ОБ „Студеница“ уложило укупно 56,5 милиона динара.

Фото: Г.Шљивић

 

- То је највише у протеклих неколико година, а обухвата набавку нове опреме и уређење болничких просторија – додао је др Мрвић. - Осим тога, прошле године у разној роби и опреми, нашој установи донирано је 76 милиона динара и то од друштвено одговорних фирми и организација, као и хуманих појединаца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)