ДРВЕЋЕ ПАЛО НА КОЛОВОЗ: Обустављен саобраћај на два путна правца

И.М.

27. 01. 2021. у 13:00

ДРВЕЋЕ ПАЛО НА КОЛОВОЗ: Обустављен саобраћај на два путна правца

Фото; Приватна архива

НА деоницима државних путева Предејане – Црна Трава и Састав Река – Стразимировци на снази је обустава саобраћаја због дрвећа које је пало на коловоз. Из Јабланичког управног округа је саопштено да су ангажоване екипе које раде на чишћењу терена.

За путаре има посла и у власотиначкој општини где, на појединим путевима у брдско-планинском подручју, има и до пола метра снега. Екипе „АБ Копа“, задужене за зимско одржавање путева, раде на рашчишћавању путног правца Горња Лопушња – Доња Лопушња – Бистрица, затим на путу Средор – Липовица и према Дадинцу.

Фото; Приватна архива

 

Члан Општинског већа задужен за путну инфраструктуру и послове месних заједница Зоран Миљковић истиче да се претходних дана радило на чишћењу канала у Прилепцу и на улазу у Власотинце као и на чишћењу пропуста у Средору, а механизација је била ангажована и на санацији општинских путева у Лопушшњи, Црној Бари, Свођу и Дејану.

Ови радови, прекинути због снега, биће настављени у Горњем Гару, Јаковљеву, Добровишу, Борином Долу, Присјану и Горњем Дејану.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)