НЕСТАБИЛНА ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У КРАЉЕВУ: Још 32 новоинфицираних

Г. Ћ.

25. 01. 2021. у 16:12

НЕСТАБИЛНА ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У КРАЉЕВУ: Још 32 новоинфицираних

Фото: Горан Шљивић

КАКО је према подацима овдашњег Завода за јавно здравље у понедељак по подне саопштио Градски кризни штаб, од укупно 213 тестираних узорка бриса са територије Краљева, рачунајући 95 ПЦР и 118 антиген методом, на ковид-19 позитивно је 32.

У краљевачком крају је, од избијања епидемије средином марта прошле године, укупно регистровано 10.846 случајева инфекције, док је 9.390 ѕванично потврђено у актуелном таласу.

Како се наводи у саопштењу, током минулих 24 сата није било преминулих ковид пацијената са територије града на Ибру, тако да је број преминулих Краљевчана од последица короне и даље – 172.

На лечењу у општој болници „Студеница“ тренутно је 41 ковид пацијент, осам више у односу на претходни извештај достављен медијима у петак. На интензивној нези је збринуто десеторо, од којих је троје пацијената на респиратору, а седморо на неинвазивној вентилацији. Током минулих 24 сата троје је новопримљених, док отпуштених са болничког лечења није било. У овом периоду у Ковид амбуланти укупно је обављено 52 прегледа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)