ВАКЦИНАЦИЈА У ЛОЗНИЧКОМ КРАЈУ: Уведена још четири пункта

В.Митрић

24. 01. 2021. у 10:10

ВАКЦИНАЦИЈА У ЛОЗНИЧКОМ КРАЈУ: Уведена још четири пункта

Фото: В. Митрић

ВАКЦИНАЦИЈА протиов вируса корона, кинеском вакцином, иде пуним гасом. За четири дана вакцинисано је око 2.700 становника овог дела Подриња.

Др Бранка Красавац, директорка Дома здравља „Др Миленко Марин“, која и сама прегледа, од јутра до мрака, оне који хоће приме заштиту од опаког вируса, увела је, у Превентивном центру, још четити пункта, па их је, сада, пет, што је, у највећој могућој мери, елиминисало гужве. Пунктови су и у Драгинцу, Бањи Ковиљачи, Лешници у амбуланти „Вискоза“.

- Дневно вакцине прими од 5оо до 600 па и више људи, који су јако заинтересовани за кинеску вакцину - каже нам др Красавац.

Фото: В. Митрић

Др Бранка Красавац

– Наши пунктови раде и радним даном и викендом од осам до 15 часова. Многи људи искористили су викенд да се заштите. Имамо довољне екипе лекара и другом медицинског особља за овај велики и одговоран посао.

Лозничани који се пријаве за кинеску вакцију врло брзо добијају позив да дођу да је приме, а они који су се одлучили за друге вакцине, сачекаће до не стигну. У Лозницу је стигло 2.970 кинеских вакцина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)