ЈОШ ЈЕДАН ПРЕМИНУО: Смањује се број хоспитализованих пацијената у Рудничко-таковском крају

М. Б.

21. 01. 2021. у 14:11

ЈОШ ЈЕДАН ПРЕМИНУО: Смањује се број хоспитализованих пацијената у Рудничко-таковском крају

Фото М. Б.

ПРЕМА последњем званичном извештају, нажалост је преминуо још један пацијент у Рудничко-таковском крају, потврђено позитиван на ковид-19. Није званично саопштено његово годиште.

Смањује се број хоспитализованих пацијената, потврђених или сумњивих на ту опаку заразу, у Општој болници у Горњем Милановцу.


- На три одељења наше болнице, према пресеку јутрос од осам сати, укупно је хоспитализовано 25 пацијената:  осморо на Грудном, деветоро на Интерном и осморо на Неурологији. Од њих, позитиван тест на корона вирус има њих 18, а седморо негативан. У минула 24 сата, једног пацијента смо отпустили кући – потврдио је данас др Предраг Шутић, в.д. директора те болнице.

До овог извештавања, нема званичног извештаја о броју особа новозаражених ковидом-19 у овом крају током минулих 24 сата.

Укупан  број лица, заражених корона вирусом, у такозваном „трећем пику“ епидемије јуче је  званично износио 1.351.

Статистику епидемије Ковид-19 у овом крају, извештајно пратимо у две етапе. У првој, од њеног почетка у марту до смиривања у мају, укупно је оболело 60 лица, од којих су петоро преминули, сви остали су излечени. У другој, од половине јуна до сада, заражено је  укупно 1.351 лица, уз 75 смртних жртава.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)