ВРЊАЧКА НОВОГОДИШЊА БАЈКА: Празнична атракција у престоници српског туризма

Г.Ћировић

04. 01. 2021. у 12:01

УМЕСТО уобичајеног организованог дочека, локална самоуправа и Туристичка организација Врњачке Бање за мештане и госте престонице српског континенталног туризма приредили су својеврстан вишедневни базар под називом - Новогодишња бајка.

ВРЊАЧКА НОВОГОДИШЊА БАЈКА: Празнична атракција у престоници српског туризма

Фото: Општина ВБ

На неколико пункотова овдашњег Трга културе и дуж популарне бањске променаде, на празнично уређеним штандовима изложени су сувенири, производи домаће радиности, кулинарске ђаконије, традиционални шумадијски чај, грејано вино и ракија, а нису изостали ни музички, као ни програми за најмлађе.

 

Фото: Општина ВБ

 

- У складу са епидемиолошким мерама организовали смо нашу Новогодишњу бајку са жељом да Врњачка Бања још једном на атрактиван и специфичан начин испрати стару и дочека нову годину – каже Иван Трифуновић, директор овдашње Туристичке организације.

Да је ово пун погодак Врњчана сведоче и речи посетилаца који су имали прилику да се окрепе уз неки од домаћих специјалитета.

Фото: Општина ВБ

 

- Нешто слично видео сам у појединим градовима у окружењу за време Божића, тако да би било лепо да Новогодишња бајка у Врњачкој Бањи постане традиционална – каже један од посетилаца. - Многима су концерти и вашари по трговима постали напорни, а ово је леп и пристојан начин за славље, надем се следећи пут у много повољнијим епидемиолошким условима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)