У ПОСЕТИ ПОРОДИЦИ МАЛУШЕВ: Председница Општине Бела Црква обишла вредне и хумане паоре

Ј. Ј. БАЉАК

02. 01. 2021. у 11:49

ПРЕДСЕДНИЦА Општине Бела Црква Виолета Симић посетила је породицу Малушев из села Јасеново, у којој се чак четири генерације успешно баве ратарском производњом.

У ПОСЕТИ ПОРОДИЦИ МАЛУШЕВ: Председница Општине Бела Црква обишла вредне и хумане паоре

Фото: Општина Бела Црква

Са њима је разговарала о изазовима пољопривредне производње и њиховим плановима за наредни период. Такође, указала је и да је локална самоуправа у овогодишњем буџету по први пут издвојила средства за субвенционисање програма развоја пољопривредне производње.

-Породица Малушев чини на част правом српском домаћину, како у бављењу ратарством, тако и у њиховом односу према локалној заједници. Нису чекали помоћ државе, већ су они помагали у бројним хуманитарним акцијама и акцијама око уређења села. Зато ће они, као и сви вредни и радни пољопривредници, увек имати пуну подршку локалне самоуправе – истакла је Симићева.

Комшије и мештани Јасенова имају само речи хвале за породицу Малушев. Кажу – ту су увек да помогну. Учествовали су у акцији сређивања и уређења локалног гробља, чишћењу атарских канала, а увек се одазову и на акције за помоћ појединцима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)