ПРЕЛАЗЕ НА ОНЛАЈН НАСТАВУ: Факултет за машинство и Грађевинарство у Краљеву објаснио како ће се одвијати предавања

Г. ЋИРОВИЋ

06. 12. 2020. у 12:26

ПРЕЛАЗЕ НА ОНЛАЈН НАСТАВУ: Факултет за машинство и Грађевинарство у Краљеву објаснио како ће се одвијати предавања

Фото: МФКВ

САГЛАСНО епидемиолошким мерама за сузбијање епидемије ковид-19 и препорукама Кризног штаба, Колегијум Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву донео је одлуку да на комплетну онлајн наставу прелазе прва, друга и трећа година студијског програма основних академских студија Грађевинског инжењерства, као и прва, друга и трећа година студијског програма основних академских студија Машинског инжењерства.

Како је саопштио Колегијум, настава за студенте четврте године основних академских студија, прве године мастер академских студија и прве године докторских студија студијског програма Машинског инжењерства наставиће се у комбинованом систему.

- Испитни рок је у јануару и видећемо како ће се одвијати ситуација, али ће се испити свакако одржавати уживо уз поштовање свих мера – каже Александра Петровић, продекан за наставу. - Колоквијуми за сада теку нормално али уз блага померања и одлагања тамо где имамо студенте који су због случајева у породици у изолацији па не могу да присуствују.

Према њеним речима, све евентуалне промене у извођењу наставе у наредном периоду биће благовремено истакнуте на сајту Факултета.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)