СРПСКИ АГРАР НА НЕТУ: Међународни пољопривредни сајам од 14. до 18. децембра, први пут онлајн

С. БАЈИЋ

02. 12. 2020. у 10:50

СРПСКИ АГРАР НА НЕТУ: Међународни пољопривредни сајам од 14.  до 18.  децембра, први пут онлајн

Прошлогодишња изложба / Фото Д. Дозет

МЕЂУНАРОДНИ пољопривредни сајам ће први пут у својој, готово читав век дугој историји, бити организован онлајн, путем интернета, и то од 14. до 18. децембра на адреси www.expoonline.rs.

Како организатори потврђују, за овогодишњу манифестацију пријавило се више од 130 излагача из земље и иностранства који ће понудити производе и услуге у области пољопривреде.

- Припремљени су попусти и сајамске акције, а једино што ће бити потребно је да се посетиоци бесплатно региструју. Комуникација између излагача и посетилаца омогућена је видео или аудио позивом, мејлом или четом. Поред тога, пословна публике има прилику и да иницира састанак са сваким од излагача, а тај састанак биће одржан у реалном времену, у унапред договореном термину - кажу на Новосадском сајму.

На Националној изложби стоке биће представљено више од 150 грла говеда, коња, оваца и свиња, које излаже више од 30 одгајивача из Србије. Толико компанија и индивидуалних произвођача представиће своје производе и услуге за које су добили шампионске пехаре на оцењивању квалитета "Најбољи у 2020".

Конгресни сегмент, који обухвата конференције и стручне скупове, такође се организује онлајн, а говориће се на "Пољопривреда у 2021. - подстицајима за перспективу", као и о "Оф/Онлајн догађајима".

Земља партнер овогодишњег Међународног пољопривредног сајма је је Чешка Република, а онлајн издање најзначајнијег агробизнис догађаја у овом делу Европе подржали у Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Покрајинска влада и Град Нови Сад.

"ПОКЛОН ИГРА"

ТРАДИЦИОНАЛНА "Поклон игра" неће изостати ни у онлајн издању Међународног пољопривредног сајма, а власник профила чија објава буде највише пута подељена на друштвеној мрежи Фејсбук, добиће на поклон - тракторску косачицу "џон гир". Додатне информације и правила за учеснике у "Поклон игри", биће објављена на друштвеним мрежама Новосадског сајма.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)