НЕМАЈУ НИ БРДО, А НАЈБОЉИ У ДРЖАВИ: Спартакови пењачи остварили велики успех

Ј.Л.

22. 10. 2020. у 22:08

НЕМАЈУ НИ БРДО, А НАЈБОЉИ У ДРЖАВИ: Спартакови пењачи остварили велики успех

Најбољи пењачи Спартака из Суботице

МЛАДИ такмичари Пењачког спортског клуба „Спартак" из Суботице током 2019. године освојили су укупно 55 медаља, од чега 23 златних, 18 сребрних и 14 бронзаних, и захваљујући томе проглашени су за најбољи клуб у овом спорту.

ПСК „Спартак" наступио је са 20 лиценцираних такмичара, а у односу на друге имали су најмање чланова који су притом били и најмлађи. У дисциплинама „болдер" и „брзинско“ освојено је по тринаест медаља, а у „тежинско“ једанаест.

-Овај резултат спортског пењања у Суботици је уствари резултат једног невероватног ентузијазма. Ми у ове малишане гелдамо као нашу будућност и увек се радујем када видим ова ведра и насмејана лица, радујем се Нори Богнар и сваком њеном успеху - каже Исо Планић, дугогодишњи председник ПСК „Спартак" и функционер у кровном Савезу.

- Све ове медаље су велика сатисфакција за огронам рад и труд оних који су градили све ове вештачке стене својим рукама. Мало је спортских колектива у Србији који су своје спортске терене градили својим рукама, из свог џепа. Ово је једна бајка, прича која се ретко дешава, а која ће се тешко поновити.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)