МИЛОШ ВУЧЕВИЋ У БУДИСАВИ: За осам година уложено 450 милиона динара (ФОТО)

Љ. П.

17. 10. 2020. у 15:26

МИЛОШ ВУЧЕВИЋ У БУДИСАВИ: За осам година уложено 450 милиона динара (ФОТО)

Фото: Град Нови Сад

У БУДИСАВИ код Новог Сада у току су радови на поправци коловозне конструкције и асфалтирају се улице Душана Ћубића, Прњаворска, Партизанска и Цара Душана.

Ради се и редовна поправка оштећења на коловозу и саобраћајна сигнализација.

Милош Вучевић градоначелник Новог Сада, приликом данашњег обиласка радова, истакао је да, откад он води Нови Сад, у ово приградско насеље је инвестирано смо 450 милиона динара, а највећи део новца утрошен је на изградњу канализације.

- Покушавамо да искористимо временске услове и да наставимо са комуналним опремањем свих делова града – казао је Вучевић. - ЈКП „Пут“ асфалтира улице на неколико локација у Будисави, нешто кроз инвестиције, а нешто кроз програм унапређења путне привреде. У улицама Цара Душана и Партизанској изводи се комплетна реконструкција која подразумева изградњу коловоза, водовода и јавне расвете. Грађани су задовољни јер виде да се током целе године ради на побољшању комуналне инфраструктуре и услова живота.

Према Вучевићевим речима, улагали су и у школе, вртиће и одговарали на друге изражене потребе становника овог насеља, а лепа вест је да су обезбеђени услови да ускоро крену са радом четири нове групе у вртићу у Будисави.

- До сада је вртић могао да прими 80 деце, а са овом инцвестицијом моћи ће још њих 100, с тим да су три групе јаслене, којих раније није уопште било – нагласио је градоначелник Вучевић.

Председник савета Месне заједнице Будисава Немања Јанковић екао је да су мештани презадовољни свиме што је урађено, те да је, поред канализационе мреже, улагање у путну привреду капитална инвестиција за њихово насеље.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)