УДРУЖЕЊЕ ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА КНЕГИЊА МИЛИЦА: Зубари добили тренинг центар у Крушевцу

С.Бабовић

24. 09. 2020. у 19:53

УДРУЖЕЊЕ ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА КНЕГИЊА МИЛИЦА: Зубари добили тренинг центар у Крушевцу

Фото: Удружење "Кнегиња Милица"

ПРВИ Тренинг и Едукативни центар Удружења здравствених радника "Кнегиња Милица" отворен је у Бизнис инкубатор центру у Крушевцу, а биће намењен пре свега усавршавању стручњака у области стоматологије.

- Рад ће се базирати на три циља,едукација здравствених радника и сарадника, што подразумева примену и усавршавање већ стечених,као и стицање нових вештине,промоција здравља и медицинске науке и едукација становништва-предочава др Ненад Милошевић,председник Удружења здравствених радника "Кнегиња Милица" из Трстеника.

Фото: Удружење "Кнегиња Милица"

Тренинг и едукативни центар има више садржаја.Осим зубарске ординације за практичну обуку,има и посебан фото-студио за денталну дијагностику,као и просторију за предавања.У Удружењу напомињу да је и у техничком смислу, коришћење центра потпуно безбедно. Физички су одвојени ординација и простор за полазнике.

Фото: Удружење "Кнегиња Милица"

Удружење из Трстеника основано је крајем прошле године и међу чланством имају здравствене раднике разлитчитих специјалности из Расинског округа и из Србије.Фебруара ове године приступила Националној асоцијацији удружења здравствених радника Србије.Представници НАУЗРС који броје око 22.000 чланова, заједно су са колегама из Стоматолошке коморе Србије, представницима града Крушевца, општина Трстеник и Параћин, присуствовали отварању атрактивног простора за обуку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)