КРЕЋУ ТУЖБЕ: Важно обавештење за грађане Чачка

В. ИЛИЋ

10. 09. 2020. у 11:20

КРЕЋУ ТУЖБЕ: Важно обавештење за грађане Чачка

Фото архива

ТОКОМ текућег и наредног месеца ЈКП "Водовод" из Чачка тужиће већи број потрошача који дужи временски период нису измирили дуговања.

Ово је најавио директор овог предузећа Зоран Пантовић, који је додао да је ова одлука пролонгирана неколико месеци због ванредне ситуације уведене услед епидемије вируса корона.

- Дуговања се повећавају и ми ћемо по закону морати да утужимо потрошаче. Зато и молимо да дођу, да измире дуговања, да се договоримо. И прављење репрограма је врло дискутабилно, до сада смо имали 3.000 репрограма где су грађани то мање-више поштовали - казао је Пантовић.

САНАЦИЈА ВОДОВОДА

ДИРЕКТОР "Водовода" је рекао да ће ускоро почети санација магистралног цевовода који је оштећен током јунских поплава ове године. Најпре ће се поставити цеви у кориту Западне Мораве.

Директор "Водовода" је рекао да су репрограми били направљени на износ од 123 милиона динара, а до сада их је наплаћено 97.

УПОЗОРЕЊЕ Зоран Пантовић

Фото архива

- "Водоводу" су покидане две цеви ФИ 400, тако да то мора добро да се припреми како поново не би дошло до неких проблема. Највероватније ће техничко решење бити да идемо подбушивање испод тока реке, јер ће "Србијаводе" у наредном периоду полако засипати корито пошто је на том месту дошло до драстичног продубљења Мораве, чак постоје одређени проблеми и код стубова моста - закључио је Пантовић.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)