ПАЛМА МОТОРОМ ОБИШАО ГРАДИЛИШТА: Председник ЈС у посети школи код Јагодине (ВИДЕО)

Novosti online

02. 08. 2020. у 19:06

ПАЛМА МОТОРОМ ОБИШАО ГРАДИЛИШТА: Председник ЈС у посети школи код Јагодине (ВИДЕО)

Фото: Новости

ДАНАС је председник Јединствене Србије и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма мотором обишао радове на неколико градилишта на територији Јагодине.

Једно од тих градилишта је и школа у селу Винорача која се налази на 4 километара од Јагодине.

Ту је затекао ученике те школе како возе бицикле и разговарао са њима.

Иначе нова школа у Винорачи је издвојено одељење ОШ "Бошко Ђуричић" из Јагодине, биће завршена комплетно до почетка школске године и представљаће један од најлепших школских објеката у земљи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Kalesu

02.08.2020. 22:28

Ono, što ja vidim na slici da je Palma vozio, je kvad, što nije sasvim isto što i motor. A, kada je kaciga u pitanju, ima mnogo takvih, koji valjda misle da im je glava tvrđa od asfalta. Kada dođe do udesa, kasno je za sve.

Lavica

03.08.2020. 22:02

**** da li si mogao helihopterom da dodjes....narod nema para za hleba I uz hleba, a TI SE sepuris sa Tim glupim nazoviga motorom I to si otisao bez maske.....I ti da kazes nekom da se pridrzava pravila.....sramota !!!!!????!

Slavko Miljevic

10.08.2020. 12:32

@Lavica - Obavezno nošenje maski je samo u zatvorenim prostorima koji nisu dio tvoje lične imovine. I maska je odavanje poštovanja prema drugim ljudima. Nikakva zaštita. Maska štiti samo na radnom mjestu. Konačno o ovoj bolesti se nezna ni kako je nastala, ako je nastala, ni kako se liječi. Ovo je nova igra sa čovječanstvom i još jedan dokaz da su ljudi ovce.