УМРЛИ МУЖ И ЖЕНА ИЗ ЛОЗНИЦЕ: Преминули један за другим, још се не зна да ли је узрок смрти корона

В.Митрић

12. 07. 2020. у 14:34

УМРЛИ МУЖ И ЖЕНА ИЗ ЛОЗНИЦЕ: Преминули један за другим, још се не зна да ли је узрок смрти корона

Фото: В. Митрић

У ЛОЗНИЧКОЈ болници, на Инфективном одељењу је данас је преминула Лозничанка Д. Ш. (59), а дан раније, одмах по пријему у Општу болницу у Шабац, која је постала, пре неколико дана, ковид болница и њен супруг Ж. Ш. (63).

- Надлежни лекар нам је рекао да је ташта умрла у недељу (12, јул) - прича И.И. зет умрлог брачног пара.

-Лекари су нам рекли да је ташта имала проблеме са штитном жлездом, а таст са срчаним мишићем. Биће установљено, како су нам рекли, да ли је смрт наступила и због корона вируса од чега зависи како ће бити сахрањени, у ком и каквом сандуку. Знали смо да им није добро, али, као лекари, имали смо наде да ће бар таст да преживи, али је, врло брзо, по доласку у шабачку болницу, издахнуо и нису му помогла ни вештачка плућа.

- Надлежни лекар ми је рекао да му је таст рекао да га радује што ће да иде у болницу у Шабац, његов родни град, где има доста родбине, као и да му  није деловао као неко ко  је животно угрожен – прича И.И.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Deda

12.07.2020. 18:52

Ne želim da iko shvati moj komentar kao zlurad ili slično već kao predmet da se narod zamisli.. Najveći skok zaraze se ponovio u sredinama koje su najrevnosnije izašle na izbore, u Beogradu jer je pun ljudi koji su za policijski čas bežali tamo odakle u stvari jesu a sada se zovu Beograđani pa ispade Beograd kritičan. Beograd i Beograđani su bili disciplinovani jer nisu šetali tako, nemaju drugo mesto ni rođenja ni boravka.

Sinisa

12.07.2020. 20:48

@Deda - Male su sanse da je to zbog izbora (u Rumuniji itd nisu bili izbori a ima i tamo rapidan skok zarazenih) a razlog za takvo moje vidjenje je da je u u prvom sada udaru ima najvise mladih zarazenih koji uopste decenijama i ne izlaze na izbore ,a razlog za sirenje zaraze je taj da ovde u Loznici vec vise od mesec dana su dupke puni razni nocni klubovi ,razne sale za slavlja itd I posle ta omladina sire virus dalje po radnim mestima gde rade i svojoj rodbini. To je to nazalost i za politiku me boli ..a vi lupajte opet u serpe kada se zabrani rad nocnih klubova i raznih slavlja...