ТРЕЋА КОНФЕРЕНЦИЈА О ИНОВАЦИЈАМА У ПОЉОПРИВРЕДИ НА ЗЛАТИБОРУ: Јединствена прилика за пољопривреднике и стручњаке

Novosti online

12. 06. 2024. у 14:38

КОНФЕРЕНЦИЈА под називом “Паметна пољопривреда” биће одржана 14. јуна 2024. године са почетком у 09:30 часова у конференцијској сали Иновационог бизнис центра Златибор на Златибору и отворена је за све заинтересоване.

ТРЕЋА КОНФЕРЕНЦИЈА О ИНОВАЦИЈАМА У ПОЉОПРИВРЕДИ НА ЗЛАТИБОРУ: Јединствена прилика за пољопривреднике и стручњаке

Фото: Принтскрин

Конференцију организује Иновациони бизнис центар Златибор под покровитељством Министарства науке, иновација и технолошког развоја Републике Србије и општине Чајетина, а у сарадњи са Научно-технолошким парком из Чачка.

Циљ конференције је информисање и едукација младих пољопривредника о иновацијама у пољопривреди и њихова примена у пракси. Овај догађај ће окупити еминентне стручњаке из области пољопривреде како би представили најновије иновације и трендове који доприносе унапређењу пољопривредне праксе, што укључује занимљиве теме као што су: "Прехрана пчела и одржавање високог имуно статуса у пчелињој заједници" коју ће представити проф. др. Иван Пихлер, као и "Исхрана млечних крава са употребом етеричног уља оригана" коју ће изложити дипл.инг. Данчо Пал, као и многе друге важне представнике струке.

Ово је изузетна прилика у којој ће пољопривредници имати јединствену шансу да од еминентних стручњака чују о свим могућностима коришћења најновијих технологија и метода и да кроз размену знања и искуства у њиховој примени унапреде своје производне процесе и методе, повећају приносе и побољшају квалитет производа.

Пријаве за конференцију су доступне путем линка. Пријавите се и будите део иновативне будућности пољопривреде Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МУЖА ИСПОЛИВАЛА КЉУЧАЛОМ ВОДОМ: Умро у најгорим мукама - када се открило зашто, људи тражили њено ослобађање

МУЖА ИСПОЛИВАЛА КЉУЧАЛОМ ВОДОМ: Умро у најгорим мукама - када се открило зашто, људи тражили њено ослобађање

ИМЕ Коринe Смит многи повезују са женом која је одлучила да свесно жртвује себе због терора који су преживела њена деца, други је ипак зову бескомпромисном убицом.

22. 07. 2024. у 17:39

Коментари (0)

ГОТОВО ЈЕ! Алекса Аврамовић напустио Партизан, позната и наредна дестинација