СВАКИ ПОЈЕО ПО СТО ЋЕВАПА: Најјачи људи на свету, после Мартиника и Будимпеште, стигли у Србију и центар Зрењанина (ФОТО/ВИДЕО)

Б. Г.

25. 05. 2024. у 17:50

ДВАНАЕСТОРИЦА величанствених, врхунских професионалаца из целог света, снагом и умећем озбиљно су заљуљали центар Зрењанина, који је већ неколико година уназад, домаћин учесницима Светске стеонгмен лиге шампиона.

СВАКИ ПОЈЕО ПО СТО ЋЕВАПА: Најјачи људи на свету, после Мартиника и Будимпеште, стигли у Србију и центар Зрењанина (ФОТО/ВИДЕО)

B, G,

После Мартиника и Будимпеште, најачи људи на свету, стигли су у Банат и у центру Зрењанина, на главном градском тргу, пред више стотина одушевљених посетилаца, приказали су своје умеће, а имали су јединствену прилику, да док су се припремали за наступ, уз трубаче увеличају венчање у Градакој кући.

У пет различитих дисциплина, међу којима је сигурно вуча камиона од 12 тона, као и друге за које је огромна физичка снага неопходна, надметало се дванаест величанствених, Немац Денис Кохлрусс, Еванс Нана из Гане, Италијан Андреа Инверниззи, Келвин де Руитер из Холандије, Естонац Еврин Тоотс, Фатих из Турске, Келин Миллс из Јужноафричке Републике, Канађанин Цолтен Слоан, Бугарин Христо Мусков, Дамир Строил из Босне и Херцеговине, Мађар Петер Јухасз и Финац Саммy Ахола.

Када су претходног дана били гости популарне ћевабџинице у Зрењанину, поједини од стонгмена истакли су да је стотинак ћевапа на овалу солидна пориција за сваког од њих, али да су оби професионалци и да када се припремају за такмичење, стиктно воде рачуна о исхрани.

Италијан Андреа Инверници, спонтано је на питање шта доручкује, уз осмех одговорио да је двадесетак јаја у тигању сасвим уобичајена мера за њега.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ВЕЛИКИ РАСКОЛ ОКО УКРАЈИНЕ: Макрон и Шолц први пут одбили Вашингтон - Можда смо глупи, али нисмо толико

ВЕЛИКИ РАСКОЛ ОКО УКРАЈИНЕ: Макрон и Шолц први пут одбили Вашингтон - "Можда смо глупи, али нисмо толико"

ДОШЛО је до великог раскола између влада САД и Европе око плана за обезбеђивање огромног кредита од 50 милијарди долара за Украјину уочи самита Г7 у Италији, пише бриселски Политико.

12. 06. 2024. у 20:30

ТОРНАДО ПОГОДИО СРБИЈУ: Олујно невреме са грмљавином опустошило ове крајеве земље (ВИДЕО)

ТОРНАДО ПОГОДИО СРБИЈУ: Олујно невреме са грмљавином опустошило ове крајеве земље (ВИДЕО)

СРБИЈА је данас била на удару грмљавинских процеса са пљусковима. У деловима земље забележене су и грмљавинске олује. Олује са градом погодиле су шире подручје Пожеге и Чачка.

12. 06. 2024. у 20:25

Коментари (0)

ЈОШ НИСТЕ ОДЛУЧИЛИ ГДЕ ЋЕТЕ НА ЛЕТОВАЊЕ? Контики вас води у Тунис по невероватно ниским ценама