ДРИНА СВИМА ДРАГА: Јубилеј Удружења за младе и студенте са инвалидитетом

Владимир Митрић
Владимир Митрић

23. 03. 2024. у 16:03

Удружење за младе и студенте са инвалидитетом прославило је десет година постојања и рада, означавајући овај значајан јубилеј свечаним догађајем који је окупио чланове, подржаваоце и пријатеље. Ова прослава није само обележила године преданог рада, већ је такође славила постигнућа у борби за инклузију и пружање подршке младима и студентима с инвалидитетом.

ДРИНА СВИМА ДРАГА: Јубилеј Удружења за младе и студенте са инвалидитетом

фото в митрић


Од  оснивања, Удружење је било предводник у подизању свијести о изазовима с којима се суочавају млади и студенти с инвалидитетом, али и у стварању окружења које подржава њихов развој, образовање и активно учешће у друштву. Кроз различите програме, радионице и иницијативе, удружење је пружило неопходну подршку члановима, омогућавајући им да остваре своје потенцијале и остваре своје циљеве.
"Ових десет година представљају дуг пут, али и огроман успeх за нас као удружење, али и за сваког појединца који је био дио наше заједнице", рекао је Иван Милетић предсједник Удружења, истичући важност заједништва и солидарности међу члановима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ НАПРАВИО ХАОС У СТУДИЈУ! Напао водитеља, па му поручио: Мирдита и треба да буде на Видовдан!

ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ НАПРАВИО ХАОС У СТУДИЈУ! Напао водитеља, па му поручио: "Мирдита и треба да буде на Видовдан!"

ЧЕДОМИР Јовановић, председник ЛДП-а, напао је Милоша Раденковића, водитеља јутарњег програма на телевизији "Прва", и питао га због чега не узме пушку и не оде у војску и изазвао општи хаос у студију у којем је био и Војислав Шешељ, лидер радикала.

17. 06. 2024. у 14:30

ВУЧИЋ ЈЕ МОЈ ПРИЈАТЕЉ, ХРАБАР ЛИДЕР И ПАТРИОТА Бивши председник оштро: Ово што је Молдавија урадила Србији је срамота

"ВУЧИЋ ЈЕ МОЈ ПРИЈАТЕЉ, ХРАБАР ЛИДЕР И ПАТРИОТА" Бивши председник оштро: Ово што је Молдавија урадила Србији је срамота

БИВШИ председник Молдавије Игор Додон изјавио је да је сигуран да је већина грађана Молдавије против одлуке власти те земље да у Генералној скупштини УН подржи и гласа за резолуцију о наводном геноциду у Сребреници.

17. 06. 2024. у 10:50

ЗАШТО ЈЕ БАЈАГА ИЗБАЧЕН ИЗ РИБЉЕ ЧОРБА: Бора се присетио најтежих тренутака - Депресија, хтео сам да престанем да певам

ЗАШТО ЈЕ БАЈАГА ИЗБАЧЕН ИЗ "РИБЉЕ ЧОРБА": Бора се присетио најтежих тренутака - "Депресија, хтео сам да престанем да певам"

ФРОНТМЕН легендарне рок групе "Рибља чорба" написао је бројне хитове, како за свој бебд, тако и у сарадњи са колегама и пријатељима.

17. 06. 2024. у 20:22

Коментари (0)

НОВА СИТУАЦИЈА НА ЕУРО 2024: Душан Тадић није био на тренингу Србије дан после меча са Енглеском, ево и зашто