ПОКРАЈИНСКА ВЛАДА НАСТАВЉА РЕАЛИЗАЦИЈУ БРИГЕ О ВИШЕЧЛАНИМ ПОРОДИЦАМА У ВОЈВОДИНИ Два конкурса за бесповратну финансијску помоћ

Ј. С.

25. 01. 2024. у 00:40

ПОРОДИЦЕ у Војводини, у којима се роди треће или четврто дете - за решавање или унапређење стамбеног питања - добиће укупно и бесповратно 250 милиона динара.

ПОКРАЈИНСКА ВЛАДА НАСТАВЉА РЕАЛИЗАЦИЈУ БРИГЕ О ВИШЕЧЛАНИМ ПОРОДИЦАМА У ВОЈВОДИНИ   Два конкурса за бесповратну финансијску помоћ

Покрајинска влада

 Како је одлучила Покрајинска влада, право на ову помоћ имаће брачне и ванбрачне заједнице са децом, као и једнородитељске породице, у којима се треће или четврто дете родило од 1. јануара 2023, до дана расписивања овогодишњег конкурса. Истовремено, одлучено је и о додели бесповратних средстава породицама за куповину некретнине чији ће власник бити жена, за шта је опредељено 55 милиона динара. Право на та средства имају брачне и ванбрачне заједнице, као и једнородитељске породице, односно самохране мајке које немају стамбени простор у свом власништву, или сувласништву.

Оба конкурса расписаће Покрајински секретаријат за социјалну политику, демографију и равноправност полова.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
НАЈНОВИЈЕ АНКЕТЕ ЗА АМЕРИЧКЕ ИЗБОРЕ: Ево какви су резултати у окршају Трамп-Харис

НАЈНОВИЈЕ АНКЕТЕ ЗА АМЕРИЧКЕ ИЗБОРЕ: Ево какви су резултати у окршају Трамп-Харис

АКТУЕЛНА потпредседница САД Камала Харис има више подршке од председника Џоа Бајдена у предизборној трци против републиканца Доналда Трампа, али бивши председник и даље има предност над вероватним демократским кандидатом, показала је анкета Морнинг консулта.

23. 07. 2024. у 15:17

МУЖА ИСПОЛИВАЛА КЉУЧАЛОМ ВОДОМ: Умро у најгорим мукама - када се открило зашто, људи тражили њено ослобађање

МУЖА ИСПОЛИВАЛА КЉУЧАЛОМ ВОДОМ: Умро у најгорим мукама - када се открило зашто, људи тражили њено ослобађање

ИМЕ Коринe Смит многи повезују са женом која је одлучила да свесно жртвује себе због терора који су преживела њена деца, други је ипак зову бескомпромисном убицом.

22. 07. 2024. у 17:39

Коментари (0)

Шта доноси нова Samsung Galaxy Z серија уређаја?