СЕКУНДА ИХ ДЕЛИЛА ОД ТРАГЕДИЈЕ: Језива сцена на путу у Сремским Карловцима, брзом реакцијом избегнута несрећа (ВИДЕО)

Novosti online

02. 04. 2023. у 10:52

КОРИСНИКЕ друштвених мрежа изненадило је непоштовање саобраћајних прописа у Сремским Карловцима, где је у петак "за длаку" избегнута несрећа.

СЕКУНДА ИХ ДЕЛИЛА ОД ТРАГЕДИЈЕ: Језива сцена на путу у Сремским Карловцима, брзом реакцијом избегнута несрећа (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/192_rs

Наиме, како се примети на снимку који је објављен на Инстаграм страници 192.рс, у делу у ком се саобраћај одвија двосмерно, а претицање је забрањено, један аутомобил покушава да заобиђе колону камиона и тиме озбиљно угрожава безбедност свих учесника.

У сусрет му се кретао други аутомобил при великој брзини, па да један од камиона није оставио простора аутомобилу да се врати у своју траку, врло је вероватно да би дошло до тешке несреће.

Грађани, видно бесни, коментарисали су да им је мука од оваквих прекршаја јер баш због оваквих грешака долази до тешких несрећа у ком људи губе живот. Како сматрају, овакав инцидент требало би да буде зелено светло за одузимање дозволе.

- Постоји један лек. А зове се одузимање дозволе. Након годину дана сви би возили по прописима и чували би дозволу. Док то не буде биће нам овако - пише у једном од коментара.

Подсетимо, прошле године у саобраћајним незгодама на путевима Србије страдале су 552 особе, међу којима је било 127 младих, а саобраћајна полиција написала је рекордан број прекршајних пријава.

(Телеграф.рс)

БОНУС ВИДЕО: ТУРСКИ ДРЖАВЉАНИ ПАЛИ СА 220 КГ МАРИХУАНЕ: Акција МУП-а у Сремској Митровици

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОВО ЈЕ МУЖ КОЈИ ЈЕ УБИО ЖЕНУ И ДЕТЕ, ПА СЕБЕ: Трагедија која је оставила Панчево без речи (ФОТО)