ГРАДСКО ВЕЋЕ СОМБОРА: Ускоро конкурс за уградњу соларних панела

Танјуг

31. 03. 2023. у 22:50

ГРАДСКО веће Сомбора донело је одлуку да се распише јавни позив за доделу бесповратних средстава за суфинансирање уградње соларних панела за производњу електричне енергије на породичним кућама и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте у овом граду.

ГРАДСКО ВЕЋЕ СОМБОРА: Ускоро конкурс за уградњу соларних панела

Мала соларна постројења, Фото ЕПА

За спровођење ових мера, предвиђено је шест милиона динара, од чега једну половину обезбеђује Министарство рударства и енергетике а другу град, објављено је на званичном градском сајту, где ће бити објављен и јавни позив.

Од укупног износа, пет милиона динара је намењено за суфинансирање уградње соларних панела за производњу електричне енергије, а милион за уградњу калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ИЗАЂИ, МАЛА: Погледајте шта Срби певају Куртијевом градоначелнику у Звечану (ВИДЕО)