ОДРЖАНО ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У ФУТСАЛУ: Борски округ у вишем рангу представљају ученици из Неготина, Кладова и Рудне Главе

С. М. Ј.

31. 03. 2023. у 18:27

У организацији Спортског савеза општине Kладово, уз подршку Завода за спорт и медицину, у Спортском центру Kараташ код Кладова одржано је окружно такмичење у футсалу.

ОДРЖАНО ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У ФУТСАЛУ: Борски округ у вишем рангу представљају ученици из Неготина, Кладова и Рудне Главе

Фото: С.М.Јовановић

Екипа Неготинске гимназије са тренером Сашом Лукићем освојила је прво место на Окружном такмичењу у футсалу у мушкој конкуренцији средњих школа.  Друго место освојила је екипа Техничке школе из  Мајданпека, а треће Средње школе Kладово.

Победник у женској конкуренцији је Средња школа у Kладову која је у финалу савладала вршњакиње из Неготинске гимназије, док је на трећем месту Техничка школа у Мајданпеку.

У конкуренцији ученика основних школа, победник у категорији дечака је Основна школа „Бранко Радичевић“ из Неготина коју је тренирао наставник Милош Петковић.  Друго место припало је ОШ „3. октобар“ из Бора, а треће ОШ „Вук Kараџић“ из Kладова.

У конкуренцији девојчица прво место освојила  је екипа ОШ “Бранко Перић” из Рудне Главе, друго ОШ “Вера Радосављевић” из Неготина а треће ОШ „Вук Kараџић“ из Kладова.

Дводневно такмичење у футсалу,  у организацији Спортског савеза општине Kладово, уз подршку Завода за спорт и медицину и Спортског кампа Kараташ, окупило је више од 200 ученика основних и средњих школа Борског округа.

Првопласиране екипе у категорији основних школа надметаће се на Међуокружном такмичењу у Рековцу 5. априла, а средњошколци ће снаге одмерити у Свилајнцу 20. априла.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОВО УОПШТЕ НИСУ ОЧЕКИВАЛИ: Никола Јокић шокирао саиграче усред НБА финала