ЗАТВАРА СЕ САОБРАЋАЈ ЗБОГ ТРКЕ : У недељу се одржава 30. Новосадски полумаратон

С. Б.

24. 03. 2023. у 22:21

ЗБОГ јубиларног, 30. међународног новосадског полумаратона, који ће бити одржан у недељу, 26. марта, привремено ће, од 10.15 до 14 часова бити забрањен саобраћај у појединим градским улицама.

ЗАТВАРА СЕ САОБРАЋАЈ ЗБОГ ТРКЕ : У недељу се одржава 30. Новосадски полумаратон

С.Б.

На списку су Дунавска, Београдски кеј, Кеј жртава рације, Булевар цара Лазара, др Илије Ђуричића, др Зорана Ђинђића, др Симе Милошевића, Јиречекова, Фрушкогорска и Булевар деспота Стефана.

Такође, аутобуске линије јавног превоза 1, 6, 8, 11А, 11Б, 13, у време трке ће променити своју уобичајену трасу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ВОЈНИК КФОРА ЛЕГАО ДА ДРЕМНЕ: Погледајте апсурдну слику из Лепосавића (ФОТО)