ДОБРО ДОШЛИ У ЖИТИШТЕ: Постављен ћирилићни натпис на улазу у место

Б. ГРУЈИЋ

19. 03. 2023. у 09:47

ЋИРИЛИЧНИ натпис Житиште, уз грб општине и заставу Србије на јарболу, од пре неколико дана дочекује све који улазе у Житиште из правца Зрењанина.

ДОБРО ДОШЛИ У ЖИТИШТЕ: Постављен ћирилићни натпис на улазу у место

А.Амижић

Комплетан пројекат израде и постављања слова, финансирала је Туристичка организација општине Житиште, на кружној раскрсници на улазу у житну варош Баната, постављен је натпис добродошлице, свим путницима, намерницима, уз камере које снимају 24 часа.

А.Амижић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ИЗАЂИ, МАЛА: Погледајте шта Срби певају Куртијевом градоначелнику у Звечану (ВИДЕО)