ОДЛЕТЕО КРОВ СА ШКОЛЕ, ПРЕВРНУТО АУТОБУСКО СТАЈАЛИШТЕ: Олуја нанела штету на многим локацијама у општини Врбас

З. Рајић

04. 02. 2023. у 21:15

СНАЖАН ветар нанео је данас штету на многим локацијама у општини Врбас. Највећа је причињена у селу Куцура, где је олуја однела већи део крова са зграде Основне школе „Братство-јединство“.

ОДЛЕТЕО КРОВ СА ШКОЛЕ, ПРЕВРНУТО АУТОБУСКО СТАЈАЛИШТЕ:  Олуја нанела штету на многим локацијама у општини Врбас

фото Приватна архива

Интервенисали су ватрогасци, који су уклонили срушени лимени кров, заглављен између дрвећа и два крила школског објекта. У време непогоде у школи се очекивао почетак такмичења из енглеског језика, али нико од присутних ученика и наставника није повређен.

У њиховој евакуацији учествовали су полиција и Служба хитне медицинске помоћи.

Радници ЈКП „Комуналац“ у Врбасу уклањали су оборена стабла у Блоку Васиља Копривице и улицама Маршала Тита и Његошевој, као и на неким другим местима у граду.

- У Равном Селу је пало дрво које је под заштитом државе, а у Равном Селу је преврнуто аутобуско стајалиште. Апелујемо на опрез и да се без преке потребе не излази из кућа и станова – поручили су из ЈКП „Комуналац“.   

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (0)

СТРАХ ОД РУСКИХ ПОДМОРНИЦА НА СЕВЕРУ ЕВРОПЕ: Адмирал забринут због Јасена и Бореја - Модерне су, тихе, и имају најновије пројектиле