НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ЗА МАЛИШАНЕ СА ОНКОЛОГИЈЕ: Нишки одред Жандармерије обрадовао најмлађе пацијенте у клиничком центру

Ј. Ћ.

13. 01. 2023. у 18:24 >> 18:25

ДЕЦЕНИЈУ уназад, припадници нишког одреда Жандармерије уочи српске Нове године измамљују осмехе малишана који се лече у одељењима дечје хематоонкологије, дечје хирургије и дечје ортопедије Клиничког центра.

НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ЗА МАЛИШАНЕ СА ОНКОЛОГИЈЕ: Нишки одред Жандармерије обрадовао најмлађе пацијенте у клиничком центру

Фото Ј. Ћосин

Ове године купили су и поделили укупно 49 пакетића, а набављени су и мали кућни апарати - да би и родитељима малих пацијената на онкологији био олакшан боравак.

И, док је припадница Жандармерије Јована Митић најавила да ће, поред редовних активности, наставити и да се баве хуманитарним радом, представница Педијатријске клинике др Снежана Живановић је свима захвалила на томе што празничним даровима помажу најмлађима да лакше превазиђу стрес због продуженог боравка у здравственој установи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ИСПОВЕСТ СВЕДОКА КРВОПРОЛИЋА У БАЊСКОЈ: Бојана Мијаиловића полицајци тзв. Косова стрељали у шуми