ПО УЗОРУ НА ЕВРОПСКЕ МЕТРОПОЛЕ: "Винтерфест" пробудио празничну атмосферу у Суботици

Ј. Л.

06. 12. 2022. у 12:57

По узору на европске метрополе, и у Суботици је почео традиционални божићни вашар „Винтерфест“, једанаести по реду који је окупио више од 70 излагача из целе Србије.

ПО УЗОРУ НА ЕВРОПСКЕ МЕТРОПОЛЕ: Винтерфест пробудио празничну атмосферу у Суботици

фото: Ј.Л.

Као и претходних година, Суботичани и њихови гости у вашару којим се шири мирис куваног вина, колача и божићних бомбона, моћи ће да уживају до 8. јануара.

 „Винтерфест“ ће и овога пута имати хуманитарни карактер, те сви који желе да помогну и донирају новац то могу да учине на посебно павиљовну.

-На прошлогодишњој манифестацији скупљено је 128.000 динара који су донирани Фондацији за лечење тешко оболеле деце и омладине при Граду Суботици, која годинама уназад помаже деци и њиховим родитељима којима је ова помоћ потребна – подсећа Јасмина Стевановић, секретар Секретаријата за друштвене делатности. - Ово није једини хумани гест, ту је и кућица „Срце на длану“ у којој ће током трајања „Винтерфеста“ суботички основци и удружења грађана излагати и продавати своје радове а новац донирати вршњацима у школама. Основцима су се прикључила Општа болница која ће изложити предмете које су направили пацијенти са Одељење психијатрије у оквиру своје терапије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну