НОВИ ДОМ У СЕЛИМА: Кров над главом за још 42 сомборске породице

Ј. Л.

28. 11. 2022. у 22:06

ЗАХВАЉУЈУЋИ конкурсу Министарства за бригу о селу, још 42 породице добиће свој нови дом у сомборским селима.

НОВИ ДОМ У СЕЛИМА: Кров над главом за још 42 сомборске породице

фото: Град СОмбор

- Брига о младима и брига о селу су области које су у нашем сталном фокусу. Оживљавање села је важан део одговорне политике Александра Вучића да сачувамо наш идентитет и да пружимо ветар у леђа нашим младима при реализацији својих животних пројеката. Изузетно сам срећан што, поред младим брачним паровима, омогућене су и куповине кућа за самохране мајке и сматрам и верујем да јачање жена на селу, оснаживање наших жена је важан део нашег посла и одговорности - поручио је граодначелник Сомбора Антонио Ратковић. 

Током  2021. и 2022. године овим путем кров над главом добиле су 93 породице из Града Сомбора. Ове године за куповину куће у Светозар Милетићу одлучило се шест породица, у Дорослову осам, Телечкој, Растини и Стапару по две, Алекса Шантићу, Станишићу и Гакову по четири, Бачком Моноштору пер, Чонопљи и Бачком Брегу по једна и у Бездану три.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну