СУЗБИЈАЊЕ КОМАРАЦА И АМБРОЗИЈЕ Обавештење Градске управе у Краљеву

Г. ЋИРОВИЋ

17. 08. 2022. у 10:35

Одсек за заштиту животне средине Одељења за инспекцијске послове краљевачке Градске управе, саопштио је да је на територији града на Ибру у току сузбијање комараца, као и друга фаза уништавања амброзије.

СУЗБИЈАЊЕ КОМАРАЦА И АМБРОЗИЈЕ Обавештење Градске управе у Краљеву

Г.Шљивић

У складу са временским условима, ларвицидни третман одраслих форми комараца обављаће се од 18.30 до 23 сата на градском подручју, приградским насељима Грдица, Јарчујак, Чибуковац и Сијаће Поље, као и у Жичи, Рибници и Матарушкој Бањи.

Уништавање амброзије обавља се хемијским и механичким третирањем искључиво на јавним површинама, док су власници приватних парцела на којима је уочена амброзија дужни да предузму прописане мере за њено сузбијање.

Третирање се финансира из Програма коришћења средстава Буџетског фонда за 2022. годину, а Краљевчани присуство амброзије Одсеку могу да пријаве путем телефона 036/315-000 или на мејл leap@kraljevo.org.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

НИ ВИ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ЗАУСТАВИТЕ СМЕХ: Водитељка доживела напад СМЕЈАЊА усред живог програма (ВИДЕО)

НИ ВИ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ЗАУСТАВИТЕ СМЕХ: Водитељка доживела напад СМЕЈАЊА усред живог програма (ВИДЕО)

СУЗАН Даубнер, чувена немачка телевизијска водитељка Дневника на АРД телевизији и особа која већ 24 године презентује вести, доживела је у среду тежак напад смејања усред живог програма.

30. 09. 2023. у 18:05

Коментари (0)

САЧУВАЈ ТАЈНУ, ЉУБАВИ МОЈА Трагична прича о мистериозном крају певача чију је песму Прија обрадила