ДАРОВАЛИ ОД СРЦА ДА АДИН (6) ОЗДРАВИ: Запослени у ЈП "Србијашуме" помажу оболелом дечаку из Прибоја

В. Митрић

14. 08. 2022. у 07:13

ШЕСТОГОДИШЊИ Адин из Прибоја, који се неколико година борио и изборио са најтежим стадијумом такозваног Буркитовог лимфома, радо се дружи са запосленима у ЈП "Србијашуме" и за њих каже да су они они његови "назаборавни другари и другарице".

ДАРОВАЛИ ОД СРЦА ДА АДИН (6) ОЗДРАВИ: Запослени у ЈП Србијашуме помажу оболелом дечаку из Прибоја

Фото ЈП Србија шуме

Тумори су нестали, али у наредне две године трајаће велика бојазан да се не врате.

Метастаза, која му је захватила нерве, утицала је на то да још не може да хода. Лекари верују да ће, уз одговарајуће физиотерапије и неурорехабилитације, овај бистри и храбри дечак моћи поново да прохода.

Трошкови лечења су били велики, око 20.000 евра, па су се у помоћ дечаковој породици укључили и запослени у предузећу "Србијашуме", који су од срца дали новчану подршку.

Није само новац био у питању. Генерални директор "Србијашума" Игор Брауновић и његови сарадници угостили су дечака и његове родитеље, дружили се са њима, омогућили им дивне тренутке приређујући низ изненађења.

Адин се највише радовао плавом шлему, застави и тркачкој стази. Уживао је и у палачинкама код својих домаћина и стекао, како је сам рекао, најбољу другарицу Жаклину са којом се тешка срца растао.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ОКАНОВИЋ ТОКОМ РАТА ЖИВЕО У ЛАЗОВИЋЕВОМ ДОМУ: Због онога што је учинио за мене, првом сину сам дао име Данило