ПРИСТИГЛО 329 ПРИЈАВА: Велико интересовање за замену столарије у Зрењанину

Б. Г.

11. 08. 2022. у 13:59

ЈАВНИ позив за доделу бесповратних средстава домаћинствима и стамбеним заједницама за енергетску санацију стамбених зграда, породичних кућа и станова на територији Зрењанина трајао је до 1. августа, а према информацији Комисије за реализацију мера енергетске санације града пристигло је 329 пријава заинтересованих корисника.

ПРИСТИГЛО 329 ПРИЈАВА: Велико интересовање за замену столарије у Зрењанину

Фото М. Анђела

Средства за сунфинасирање мера износе 27.061.764 динара, од чега је 13.801.500 динара определио град Зрењанин, а 13.260.264 динара Управа за подстицање и унапређење енергетске ефикасности.

Тренутно је у току отварање пристиглих пријава, од којих је највише  пристигло за замену столарије, потврђују из градске Комисије, уз подсећање да је и током августа прошле године, успешно спроведен одрађен конкурс  замене спољних прозора и врата, са пратећим грађевинским радовима, као и замене котлова на природни гас у кућама које поседују систем централног грејања и на тај јавни позив пријавио се велики број грађана, а услове је испунило 97 њих заинтересованих за замену котлова и 188 за замену прозора и врата.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (0)

КОМШИЈИНЕ КОЗЕ МУ ПОЈЕЛЕ КУКУРУЗ: Видите како му се осветио - сам, без суда и полиције! Сад му прети робија