ТРШИЋ ДОБИЈА ФУДБАЛСКИ СТАДИОН: "Нема шта нема у нашем дивном селу"

В. Митрић

08. 08. 2022. у 00:45

НА једном од најживописнијих локција у Вуковом Тршићу, изнад Центра за образовање, на граници са суседним селом Коренита, на само неколико стотина метара од „џаде“ Лозница - Крупањ, гради се фудбалски стадион.

ТРШИЋ ДОБИЈА ФУДБАЛСКИ СТАДИОН: Нема шта нема у нашем дивном селу

Фото: В. М.

Вукови земљаци, као добри домаћини, успели су лако да се сложе, подједнако они који раде у завичају и други у расејању, да спреме паре за локацију, купе је, врло брзо, а да одмах почне изградња тако жељеног, и то деценијама, стадиона. Село је, вазда, словило за она где се фудбал воли свим срцем, а, мада имају одавно, као ретко ко у крају, све спортске терене, немају фудбалски стадион.

Фото: В. М.

Градоначелник Лознице, Видоје Петровић,препознао је и услишио њихову жељу, уз експресан договор да терен и пратећа здања изгради градска власт, која је, иначе, учинила васкрс у селу, јер је наследила Вукову спомен кућу склону обрушавању,а  Вуков сабор је био сведен на локални ниво...

- Изградњом стадиона биће, заиста, да нема шта нема у нашем дивном селу у односу и на најразвијенија села Европе и света - каже угледни домаћин Зоран Зока Марјановић, који један од иницијатора ове дивне акције и дародавац новца за стадион. Милина је кад смо куцали, практично, на отворена врата нашег градоначелника Видоја Петровића. Сада  је све ствар технике.Показали смо да слога може све и да међусобно поверење са локалном влашћу представаља гаранцију да се уради све што се пожели.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СТРАШАН РУСКИ НАПАД: Ваздушно-космичке снаге жестоко удариле- уништени непријатељски положаји, има погинулих

СТРАШАН РУСКИ НАПАД: Ваздушно-космичке снаге жестоко удариле- уништени непријатељски положаји, има погинулих

МИНИСТАРСТВО одбране Русије саопштило је да су његове Ваздушно-космичке снаге у понедељак гађале положаје терористичке организације Џабхат ал-Нусра у Идлибу, убивши и ранивши већи број терориста те организације и уништивши њихове положаје.

04. 10. 2022. у 22:56

КО ЈЕ ГЛАСАО ЗА ОВО? Говор Лиз Трас прекинули критичари, ево како им је одговорила

"КО ЈЕ ГЛАСАО ЗА ОВО?" Говор Лиз Трас прекинули критичари, ево како им је одговорила

БРИТАНСКА премијерка Лиз Трас обећала је у среду да ће провести Британију кроз "олујна времена" и преобразити британску економију, у покушају да поврати ауторитет у својој странци која се побунила након хаотичних првих месец дана на власти.

05. 10. 2022. у 17:47

Коментари (0)

ХОТЕЛ НА НАЈЛЕПШОЈ ПЛАЖИ У ГРАДУ: Хотел Continental је познат по томе да представља одличан однос цене и квалитета