ЦЕТИНСКИ ОТВАРА ФЕШТУ: Богат програм недеље "Веселог спуста" у Краљеву

Г. ЋИРОВИЋ

05. 07. 2022. у 11:35

​Овогодишњи 33. по реду „Весели спуст“ – сплаварење Ибром од средњовековног града Маглича у Ибарској клисури, па до Матарушке Бање и Краљева, биће одржан 17. јула, а комплетна недеља пред ову манифестацију биће обележена богатим забавним програмом за све укусе.

ЦЕТИНСКИ ОТВАРА ФЕШТУ: Богат програм недеље Веселог спуста у Краљеву

Г.Шљивић

За добар провод и на води и на сувом и ове године побринула се овдашња Туристичка организација, а својеврсну седмодневну фешту већ 11. јула отвориће хрватска поп звезда Тони Цетински концертом на Тргу српских ратника у центру Краљева.

Дан касније на истом месту биће одржан фестивал фолклора, а потом следи и дводневни фестивал занатског пива у оквиру којег ће посетиоце забављати „Burns“, „Џубо и Јелена“, „Amabile art”, „Steam funk”, као и ди-џеј „Kide keva crew”.

У петак, 15. јула, најпре ће на централном градском тргу наступити локални бенд „Дечја радост“, а потом следи концерт легендарне „Рибље чорбе“. Вече пред „Весели спуст“, у суботу, публику ће забављати Бојан Маровић, а затим др Неле Карајлић и „Забрањено пушење“, док ће у недељу увече концерт одржати фолк звезда Зорица Брунцлик.

Први пут истовремено са „Веселим спустом“, у недељу ,17. јула, у Матарушкој Бањи одржаће се и манифестација „Сребрни казан“, познатија као „Пасуљијада“, такмичење мајстора кухиње и кувара аматера у припремању чорбастог пасуља.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ТРИ ДЕСТИНАЦИЈЕ - ТРИ ФЕНОМЕНАЛНА XANADU ХОТЕЛА: Ни са једним нећете погрешити, који год да буде ваш избор за одмор