ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ У ЛОЗНИЦИ: Дупло више новца на конкурсу

В. М.

22. 05. 2022. у 10:41

ДЕЈАН Сталовић, градски менаџер, каже да је управо конкурс за спровођење мера енергетске санације за предузећа, у оквиру ког ће, на иницијативу градоначелника Видоја Петровића и градског руководства, град Лозница као и ресорно министарство дати дупло више пара, него претходне године, што износи укупно 20 милиона динара, пола из локалне, пола из државне касе.

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ У ЛОЗНИЦИ: Дупло више новца на конкурсу

Фото: В. Митрић

У оквиру овог конкурса ће, по Сталовићевим речима, бити изабрани извођачи радова за постављање фасада и термоизолације, замену столарије,  уградњу котлова на пелет и гас и топлотних пумпи. Конкурс траје 15 дана.

- Циљеви конкурса су подизање нивоа енергетске ефиканости, смањење трошкова набавке енергената, а самим тим подизање квалитета живота наших грађана. У складу са тим очекујемо велики број пријава како привредника , а касније и суграђана - истиче Сталовић.

- Конкурс ће трајати до 7. јуна. Критеријуми су прописани јавним позивом и своде се на две ствари, а то су цена и рок извођења радова.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КОЛУБАРСКИ МАНЕВАР 1914: Како је пензионер постао војвода - рискантан потез Мишића којим је надмудрио аустроугарску војску