"АЗРИНИ СВЈЕДОЦИ": Промоција књиге Бориса Леинера, некадашњег бубњара култног бенда

Б. Грујић

20. 05. 2022. у 13:39

ПРОМОЦИЈА књиге "Азрини свједоци", аутора Бориса Леинера, некадашњег бубњара групе Азра, и Јасминке Митрић одржава се у понедељак, 23. маја у Атријуму музеја у Зрењанину, од 18 часова.

АЗРИНИ СВЈЕДОЦИ: Промоција књиге Бориса Леинера, некадашњег бубњара култног бенда

Фото: Музеј Зрењанин

Књига је уствари збирка писама обожавалаца култног бенда Азра и на скoро 300 страница, нижу се сећања фанова из минулих деценија, са територије целог подручја бивше Југославије, а посебно се истичу приче са приморја и оне које су везане за Београд, Ниш, Панчево.   

Читаоци ове књиге вратиће се кроз време у атмосферу забаве и рокенрола, због тога је својеврсни репрезент културе сећања на прошла времена проткана култом бенда Азра.

На промоцији ће осим аутора, Бориса Леинера и Јасминке Митрић, говорити и кустос Музеја у Зрењанину, Ивана Арађан, а присутни ће моћи да одмах након промоције, купе књигу.

 

ДРУГА ЛЕИНЕРОВА КЊИГА

Борис Леинер, некадашњи легендарни бубњар култних бендова Азре, Вјештица и Хаустора, након интригантне аутобиографије Све био је ритам, сада објављује своју другу књигу, уствари збирку прича фанова Азре, која је почеткон године издата у Загребу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

АНА ИВАНОВИЋ У БИКИНИЈУ: На плажи у дводелном купаћем (ФОТО)