ЗАРАЖЕНО ЈОШ ЈЕДНО ДЕТЕ: Епидемија вируса корона у рудничко-таковском крају

М. Бошњак

12. 04. 2022. у 15:31

ДОБРЕ су вести из ковид зоне Опште болнице у Горњем Милановцу: током минула 24 сата срећом нема преминулих. Број хоспитализованих пацијената у тој „црвеној“ зони тренутно је седам.

ЗАРАЖЕНО ЈОШ ЈЕДНО ДЕТЕ: Епидемија вируса корона у рудничко-таковском крају

Фото: М.Дробњак

- Код једног пацијента потврђен је вирус корона, шест има негативан резултат тестирања. У протекла 24 сата примљена је једна особа са симптомима који указују на тај вирус, две су отпуштене на кућно лечење – потврђује др Предраг Шутић, в. д. директора те болнице.

И Дом здравља у овом граду данас званично потврђује да се смањује број новозаражених вирусом корона. По последњим званичним подацима, има их још четворо, од којих једно дете. Ова установа додаје да су у њеној ковид амбуланти у данима протеклог викенда прегледане укупно 123 особе, међу њима у Педијатријској ковид амбуланти и 60 деце.

Од марта 2020. године, то јест од почетка епидемије ковида -19 до данас, у рудничко-таковском крају преминуле су 243 особе. У целом том периоду корона вирусом укупно их је, према досадашњим званичним подацима, заражено 10.267. Од тог броја, само од почетка августа прошле 2021. године до данас, оболело је њих 8.146 од којих 1.108 деце.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСКИЊУ ПИТАЛИ КАКО ЈЕ У СРБИЈИ, А ОНА СВЕ ШОКИРАЛА ОДГОВОРОМ: Коментари непрестано пљуште (ВИДЕО)

РУСКИЊУ ПИТАЛИ КАКО ЈЕ У СРБИЈИ, А ОНА СВЕ ШОКИРАЛА ОДГОВОРОМ: Коментари непрестано пљуште (ВИДЕО)

СТРАНЦИ који не познају најбоље географију Европе често мешају Србију и Сибир, па у ту рачуницу понекад додају и Сирију, а у прилог томе говоре бројне ситуације када нас је неко упитао одакле смо и да ли је ту много хладно.

29. 01. 2023. у 17:33

Коментари (0)

ЈЕЗЕРО У СРБИЈИ КРИЈЕ ЈЕЗИВУ ПРИЧУ: Легенда кружи - а ОБЛИК тера страх у кости